Urmareste-ne:

Sisteme de alarma

Cubcek security

Sistemul de alarma AJAX

Sistemul de securitate wireless cu cele mai multe premii câștigate din Europa.

CUBCEK SECURITY va ofera servicii de instalare sisteme de securitate Ajax în apartament, acasă sau la birou.

Instalare fara probleme
Ajax este o abordare complet nouă pentru instalarea și întreținerea echipamentelor de securitate. Dispozitivele nu trebuie să fie dezasamblate și pregătite pentru instalare. Ani de viață a bateriei și configurația în aplicație minimizează nevoia de întreținere fizică. Pentru a facilita munca inginerilor instalatori, am încorporat în aplicație teste de comunicație radio și zone de detectare.
Ajax a fost creat pentru a fi practic. Nu este necesar să instalați cabluri fizice deoarece instalarea este complet wireless, ceea ce face ca sistemul de alarmă Ajax să se potrivească și spațiilor unde finisajele sunt finalizate. Instalarea necesită un telefon inteligent, instrumente de bază și un interval minim de timp. Acest aspect face ca sistemul să fie util atât pentru proprietari, cât și pentru chiriași, de vreme ce sistemul poate fi mutat într-o nouă locuință.
Ajax oferă monitorizearea locuinței în Full HD prin integrarea camerelor de supraveghere în sistemul Ajax, vezi ce se întâmplă în locuință direct pe telefonul mobil. Când primești o alertă și dorești să mai verifici o dată că totul este în regulă — trebuie doar să deschizi aplicația mobilă.
Ajax menține conexiunea constantă cu serverul cloud. Sistemul trimite rapoarte de funcționare și de incidente pe telefonul inteligent al proprietarului.

Ai un proiect la care te gandesti? Hai sa vorbim despre el!

Instalarea sistemelor de securitate, fie ca este vorba despre echipamente video, sisteme de alarma, interfonie sau detectie incendii, este realizata conform planului rezultat in etapa proiectarii si respectand normele legislatiei in vigoare.