Urmareste-ne:

Mentenanta

Cubcek security

Oferim mentenanta

CUBCEK SECURITY va ofera servicii de mentenanta si service pentru urmatoarele sisteme de securitate si siguranta instalate atat de noi, cat si de alte firme:

Beneficiile contractului de mentenanta sunt: prevenirea defectiunilor, prelungirea duratei de viata a echipamentelor instalate, revizii periodice conform recomandarilor producatorilor si/sau normelor legale.

Conform legislatiei in vigoare, incheierea unui contract de mentenanta este obligatorie (Legea 301/2003). Dupa predarea si receptia sistemului se impune incheierea unui contract de mentenanta intre proprietar (utilizator) si instalatorul sistemului sau o alta companie specializata in oferirea de mentenanta si service.

In cazul in care nu se incheie un contract de mentenanta si service, pe langa amenzile aplicate ca urmare a incalcarii legii 333/2003, datele inregistrate se pot pierde partial sau total, componentele nefunctionale pot genera erori, ceea ce conduce la intreruperea afacerii si generarea de pierderi financiare.

Suport 24/7

Echipa Cubcek Security va sta la dispozitie 24/7 la incheierea oricarui contract de mentenanta si service pentru sistemele de securitate si siguranta instalate de noi, cat si de alte firme. 

Ai un proiect la care te gandesti? Hai sa vorbim despre el!

Instalarea sistemelor de securitate, fie ca este vorba despre echipamente video, sisteme de alarma, interfonie sau detectie incendii, este realizata conform planului rezultat in etapa proiectarii si respectand normele legislatiei in vigoare.