Urmareste-ne:

Sisteme de Supraveghere

cubcek security

Sisteme de supraveghere

Instalarea si intretinerea sistemelor de securitate este reglementata de Legea 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor si de HG 1010/2004 pentru aprobarea normelor metodologice de aplicare a Legii 333/2004. Mai nou, se refera la acelasi lucru si Dispozitia IGPR 422/2006 Norme metodologice privind reglementarea activitatii desfasurate de structurile de politie in domeniul pazei obiectivelor, bunurilor si protectiei persoanelor.

Activitatea de instalare de sisteme de securitate este permisa numai firmelor avizate de IGPR in cazul instalarilor de sisteme de securitate la obiectivele ce necesita proiect avizat de IGPR:

Pentru obiectivele rezidentiale (in general pentru obiectivele ce nu necesita intocmirea unui proiect ce trebuie avizat de politie), instalarea de sisteme de alarma este permisa si persoanelor fizice sau asociatiilor familiare autorizate in baza Legii 300/2004.

CUBCEK SECURITY este integrator de Solutii de Securitate la nivel national cu o vasta experienta in domeniu, echipa noastra fiind orientata catre nevoile clientului.

Oferim siguranta prin Solutii de Securitate complexe, acestea fiind proiectate de catre specialistii nostri in functie de necesitatile si cerintele clientilor, cat si de bugetul oferit:

  • Sisteme Detectie Efractie
  • Sisteme de Supraveghere video
  • Sisteme de alarma
  • Sisteme integrate
Instalarea unui echipament de securitate se poate face atat in cazul unei cladiri aflata in contructie, cat si dupa finisarea acesteia.
Instalarea sistemelor de securitate, fie ca este vorba despre echipamente video, sisteme de alarma, interfonie sau detectie incendii, este realizata conform planului rezultat in etapa proiectarii si respectand normele legislatiei in vigoare.

CubCek Security - sisteme integrate de securitate

Folosim echipamente de calitate

Activitatea de instalare de sisteme de securitate este permisa numai firmelor avizate de IGPR in cazul instalarilor de sisteme de securitate la obiectivele ce necesita proiect avizat de IGPR. 

Folosim produse de calitate de la parteneri de incredere.

Ai un proiect la care te gandesti? Hai sa vorbim despre el!

Instalarea sistemelor de securitate, fie ca este vorba despre echipamente video, sisteme de alarma, interfonie sau detectie incendii, este realizata conform planului rezultat in etapa proiectarii si respectand normele legislatiei in vigoare.